V NÁRUČÍ

V NÁRUČÍ

Anotace: ...

Sbírka: NOVÉ

Chceš schoulit se do mého náručí
a já - ze srdce rád jej otvírám...
To místo Tvého bezpečí,
klidných snů,
kde na vše jsme dva...
Osuš perly kanoucí
a usměj se...
Úsměv Tvůj,
láskou planoucí
je to po čem toužím...
Opět přehrávám si to,
co nedávno bylo
a přec je to jak před mnoha lety...
Snažím se vzpomenout,
jak chutnaly Tvé rudé rety...
Sladce, smyslně...
Možná s otázkou nevyřčenou -
Zapomeneš na mě někdy
s jinou ženou...?
Ne, Miláčku...
Mé náručí je pro Tebe otevřeno
a čas nemá tu moc,
aby něco změnil...
Vlas možná zšedne,
přibude od úsměvu vráska...
Ale to,
co mezi námi je,
věřím, zůstane...
Láska...

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 03.07.2014
Přečteno 553x
Tipy 4
Poslední tipující: Lucucu, Aida, ježa, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí