Kdesi

Kdesi

Anotace: ...

Kdesi, kde jsi?
Když nejsi ve svém srdci.
Co se to stalo?
Všechno se hroutí.
Otáčíš list a ještě
nedočetlas stránku
Co můžu snést
nebe bez obláčku.
Co všechno smím?

Vzít domů
všechny cesty zní.
Nechci být lepší
ani prachem tvým.
Na cestě kámen stojím sám sobě málem
hrozně se stydím a nepřestávám tě mít
tak strašně rád.

Rány se hojí
co na tom že to bolí.
Dnes na pokoji
budu s jinou, chytím tě.
Trestáš se za mý chyby, dokola smát se
brečet a nedívat se do očí slepce.
A to jsem já.
Autor m.o.d.r.á.s.e.k, 28.01.2007
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"označ sebe" byla dle mě o monoho lepší ale i tato není ničím kýčovitá:o)

28.01.2007 10:37:00 | Pavel Kotrba

kdesi, kde jsi...když vím, že jsi...kdesi:)
krásný obrat;)

28.01.2007 09:53:00 | Lizzzie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí