Obraz

Obraz

Anotace: ?

Vím je to sen, ten spoustu let mám,
je v něm obraz, co objímá rám,
plátno sluncem září, tu dokonalost znám,
olej s dívkou půvabnou v tom snu vídám.

Hra světla a stínů, to jen štětec maloval,
svými tahy, tou rukou, barvám příběh dal,
s citem a láskou v srdci jej malíř nosíval,
co vypráví za příběh a já mu tiše naslouchal.

Stůl prostřený a slunce se oknem dívá,
paprsky hřejí a světlo v zahradě přibývá,
kráska zasněná se jen něžně pohledem dívá,
den se probouzí a strom je vzpomínka živá.

Něha se zrodila, prsty po šálku bloudí,
záře světla jen rty k polibku svádí,
ty nitky oknem prochází a její pleť hladí,
pohledem svým, svítání do rozpaků přivádí.

Krásné jsou ty oči, co šeptají,
slova nádherná to jen lásku dávají,
jsem jen tvá, hluboce pohledem říkají,
tak si mě navždy vem, jen to si přejí.

Stín se jen dotýká a pleť je hedvábím,
ve vlasech se prochází, jak cupitá- slyším,
jediné přání být stínem, v tom snu toužím,
stínem co vrhá, o jejím doteku za noci sním.

Vím, je to jen sen, jak je nádherná,
dívka z obrazu ve spánku vysněná,
se sluncem ji hledám, je má jediná,
prosím, krásko z obrazu, buď skutečná.
Autor greatpedro, 05.07.2014
Přečteno 473x
Tipy 2
Poslední tipující: James Libustka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí