***

***

Anotace: Zářivky odkapávaj na chodníky, je noc, čistá a černá, jako kožich leoparda, kterýho...

Zářivky odkapávaj na chodníky,
je noc,
čistá a černá,
jako kožich leoparda,
kterýho zastřelil lovec s velkým L
jedinou střelou do oka.

Měsíc krvácí,
plive krev na hvězdy.
A to všechno
pro spousty zamlčenejch lásek,
který nevěděj o tom,
že něčí srdce bije jen pro ně.

Včera z večera,
(pršelo už čtvrtý den)
podříznul pacholek koně,
protože zlomená noha znamená
že už přeci není důvod,
proč by měl žít.

Mám strach,
cítím to v kloubech,
že jednoho nedělního rána,
(bude prorostlé kocovinou)
pozře láska jed na krysy.
A bude se jí to zdát rebelské,
jako se zdá cumlání žvejkačky
rebelský dětem.
Autor Ellanesss, 05.07.2014
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: Pamína, CoT, terezkys, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí