Sen zapomenutého večera

Sen zapomenutého večera

Anotace: Sen zapomenutého večera...

Jako vánek, kterého se nesmíš dotknout.

Jako slunce, před kterým se musíš ukrýt.

Já chtěl bych jí říct, že ji mám rád,

že každý den bych ji chtěl mít.

 

Ale něco mi brání.

Jsem to já, má vnitřní podstata.

S tou se rodíme, co víc k tomu říct.

Snad jen to, že nám ničí

žití krásného poupata.

 

Ty malé zárodky naděje.

Autor pešu, 06.07.2014
Přečteno 480x
Tipy 2
Poslední tipující: Aiury, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čisté a upřímné... zasloužíš bodík :-)

06.07.2014 22:03:54 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí