Dohořívám

Dohořívám

Anotace: ..je těžké milovat víc

Dochází mi kyslík Tvých gest,
cos kdysi přikládal na mou hranici,
dohořívám pod proudem marného čekání,
dohořívám pod sprchou naivních přesvědčení,
dohořívám pod deštěm tvého mlčení,
dohořívám pod kapkami bláhové naděje,
dohořívám...
a přesto pro Tebe nikdy nevyhasnu
Autor Sojjka, 10.07.2014
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: Mische
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí