Pro Martinu z Penny

Pro Martinu z Penny

Anotace: Léto v Liberci

Ja deštěm jsem šel, napravo nalevo jsem nehleděl, Tvůj úsměv mě zahřál a pohladil, když košík ze štosu jsem si ulovil. Tvůj úsměv mě hladil a hřál a já jogurty z regálu do košíku rval. Pořád bych kupoval jen cítít Tvůj smích, jen spatřit Tvé oči na prstech mých.Vidět Tvé oči a potom se rdít, jen být tou bankovkou v Tvé kase už bych se nikdy nevzdálil. Romance končí na kase když ptám se co s tím, odpoví nezlob se já se snad pochčím. Láska mně utíká a vidím jen stín. Byl to je klam či splín, tašku mám plnou a Martinu jen tak nespatřím.
Autor Radek779, 10.07.2014
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Laven De Brig
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bylo to docela zajímavé. Mě osobně se to opravdu moc líbilo.

10.07.2014 22:41:46 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí