Rudá kráska

Rudá kráska

Anotace: Ach ta kráska spanilá, rudými rty mne líbá

Ach ta kráska spanilá,
rudými rty mne líbá,
okolí své nic nevnímá,
však horký dech mívá.

V jiskrném oku jejím,
zračí se slunce půlnoc,
ve víru tance nevím
a cítím trošku bezmoc.

Odvážná a žádoucí,
přichází vzít si své,
tajemný dech matoucí,
cítím, jak jedno jsme.

A naše horká těla,
v jedno se splétají,
najednou vášeň a něha,
vydechnout nedají.
Autor Trash75, 10.07.2014
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké dílo... :-)

10.07.2014 23:58:18 | Gabriela Green

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí