Můj život..

Můj život..

Anotace: ...bez Tebe a s Tebou

Můj život plynul lehkým krokem
V proudu dospívání čas nebyl nepřítel
Já poznávala každým rokem
Nové vůně, zvuky, chutě..
A před jarem rozkvetla jsem touhou
Zasadit nové květy na zahrádce
Které by na letní dobu dlouhou
Holdovaly mé nové lásce

Jak život lehce zrychlil krok
Jak po roce přišel další rok
A paní zima tloukla pěstí na mé dveře
Se z květin touhy staly zase keře
A já usazená v dekách zapomnění
Snila o dalším zaslíbení

V tom dalším, bídně lehkém čase
Podzimní vzpomínky spadaly z alejí
Jak vlna hnala jsem se domů, zase
Z cest bezstarostně zasněných
V té době lásky klidně spaly
A stromy neplodily nové chutě
Když vycítily změny v čase
Rodící se v mém prázdném bytě

Můj život začal lehce cválat
Z potůčku dospívání potok se stal
Zahrada dál si kvetla líně
Trávník tu nikdo nesekal
V dupotu času šedly vůně
Z touhy byl záhy divný svár
To co mě kdysi krásně hřálo
Už nikdo nechtěl, nečekal

Pak život zastavil se náhle
Jako by o nadechnutí stál
V tom letním čase plném kouzel
Mě vánkem políbil a pozval dál

Můj život.. zdá se mi, že kluše
Ale v tom spěchu cítím blaženost
Která po létě plném kouzel
Vzala mě opět na milost
Dala mi vůně, zvuky, chutě
Které si nově stavím do vitríny
Dala mi Tebe, miluji Tě
A mě už docházejí rýmy
Autor mangie, 11.07.2014
Přečteno 442x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí