Pomsta

Pomsta

Anotace: tuhletu básničku složila moje dobrá kamarádka Lucka a kdyby věděla, že sem jí sm dala tak mě asi zavraždí...

Když láska zradí,
pomsta začína,
myslím si, že nejsem jediná,
kdo si takhle počíná.

Pomstím se tomu,
kdo mě nechal
a za jinou honem spěchal,
pomstím se tomu, kdo
nechal mě sám
a díky tomu teď volno v srdci mám.
Autor Liberty, 28.01.2007
Přečteno 319x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí