Možná někdy

Možná někdy

Anotace: Báseň o devíti verších.

Jen pár hřejivých slov
srdcem věnuj mi ještě,
než léto změní se v mráz
a mraky pohltí nebe.

 

Jen pár hřejivých slov,
ať dokážu projít si deštěm,
už oslepen, zbavený krás,
když vzala's mi tebe.

 

... „možná někdy“...

Autor Avis, 12.07.2014
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Akrij8, Pamína, Gabriela Green
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí