Rozhodnutí padlo na tebe

Rozhodnutí padlo na tebe

Anotace: 25.5 - 26.5.2014

Rozhodla jsem se, že se něčeho vzdám,
to rozhodnutí padlo na Tebe, a tak se teď ptám:
"Dokážu to? Budu toho vůbec schopna?"
Asi se mi nepoštěstí, ale zkusím to.

Zkusím na Tebe chvilku nemyslet,
jako bych byla pouhý led,
zkusím se na Tebe nedívat,
jako by mé oči přestaly snímat.

Slepá, hluchá a bez citů,
které mi brání v rozletu.

Vlastně bych ani létat nemohla,
to umím jen ve tvé přítomnosti,
leda, že bych se přemohla
a skoncovala se zamilovaností.

Autor želvička001, 12.07.2014
Přečteno 549x
Tipy 4
Poslední tipující: KatkatkaW, Pamína
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí