Daň za lásku

Daň za lásku

Anotace: Když je láska neopětována, jeden člověk s tím nic nezmůže.

Živote proč já tě nepochopím?

Proč já se pokaždé tak spálím?

Proč kladeš mi na krk nůž stále?

Proč já musím mít trápení dále?

 

Proč to tak strašně nesnesitelně bolí?

Raději bych byla opuštěná sama v údolí.

Sama jediná a vedly by jen dvě cesty ...

Jedna za světlem a druhá do tmy ...

Autor majdik 2, 12.07.2014
Přečteno 384x
Tipy 2
Poslední tipující: Rozina, Kubský P.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí