Der Schluss

Der Schluss

Anotace: protože cokoliv řečeno německy je smrt. upálili jsme čarodějnici (ať už byla cokoliv)

zas další den kdy

teplo, sníh a mráz venku ale i

vevnitř

v mý hlavě se to

prší a prší pořád dokola

když přestane, začne zas

 

na stromech visí kus duše

(jedno tělo, dvě, jedna duše)

fouká a je před bouří, jako listy padá

(ale není podzim, to je špatně, mami!) 

na chodník přeplněné ulice

pocity

bez lidí jsou

sami

 

přišlo léto

přišlo za tebou

 

a žili spolu navždy

 

možná tak v představách.. 

 

a další den se dere 

na povrch šťastné lásky 

 

 

 

Autor Herma Frodit, 12.07.2014
Přečteno 279x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí