Sny o vztahu

Sny o vztahu

Anotace: Obavy z otázek...

Na něco zeptat bych se chtěla,
ale mám strach, abych tě neztratila.
Vím, že na mé otázky odpovídáš,
ale o těhle věcech si nerad povídáš.
Já bych chtěla vědět, zda máš mě rád
a přitom se s tebou i nadále smát.
Chci vědět,jaký je partnerský vztah v tvých představách
a přitom na tebe stále hezky vzpomínát.
A to nejen jako na kamaráda,
ale i jako na kuka, kterého mám ráda.
Chci být s tebou, chci tě mít,
ale musíme si promluvit.
Mé představy jsou trošku jiné,
avšak nejsou nereálné.
Chci mít ve svém klukovi
i kamaráda do nepohody.
Nechci se s klukem schovávat,
ale chci si s ním hodně povídat.
Vidíš?Je to snadné říct své sny.
A teď mi své představy řekni ty.
Autor Halarinka, 28.01.2007
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí