Ať se smějou

Ať se smějou

Anotace: ...za dlouhých zavečerů :-)

Stejná či stejnoměrná
barevná nebo černobílá
taková nebo onaká
mohou být oblaka
nebo holka okatá.
V místech letních lásek
pod hvězdama spát.
Vybírat si to mám rád.
Nevydám už ani hlásek
ať zem je bohatá.
Chtěli jsme mít náskok.
Doba je uťatá.
Květy hojí co se bojí.
Zvěř je spárkatá.
Jsme mláďata.
Co vyrostou a zmizí.
Naše kaťata
vyměníme za zlato ryzí.
Autor w3s, 14.07.2014
Přečteno 454x
Tipy 4
Poslední tipující: Gabriela Green, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá práce.

14.07.2014 20:52:56 | Laven De Brig

...jo :-) ...díky - chtělo by to ještě vypilovat...

14.07.2014 20:56:15 | w3s

Možná. Pls. Mohl by ses podívat na moje? A řict co si o nich myslíš?

14.07.2014 20:58:55 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí