Lehkovážná

Lehkovážná

Anotace: Lehká, vážná..

Lehká, že až rozum přecházel.
Vážná, až mi nikdo nescházel.

Již nebudu se v noci toulávat
a každou noc se snažit poznávat
tvé dlouhosáhlé svítání
a lehkovážné zmítání

Nemusím, když už tě znám
a celý život vlastně mám
stačilo jen procitnout
a znamení zachytnout

Na dosah jsi všem 
stačí jenom chtít
dát do čela šém
a o tobě snít

Přijď a zůstaň
ty zlo ustaň
buď jen ty
LÁSKO!

Autor Percles, 14.07.2014
Přečteno 419x
Tipy 4
Poslední tipující: Lexisa, mertelik, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se to moc líbilo.

14.07.2014 22:28:46 | Radek779

Konečně vidím splynutí obsahu(ač klišé) a formy, nápadité. Víc rýpat nebudu.

14.07.2014 21:58:51 | mertelik

To je hezký :-)

14.07.2014 21:18:58 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí