time (čas)

time (čas)

Anotace: jsem se zase zamiloval

minuta se zdá být hodinou
hodina dnem,
a láska pouhým snem.

čím déle jsem bez tebe
tím více tě chci mít u sebe

chytnout tě za ruku,
a nepouštět,
stále tě milovat,
oči z tebe nespouštět

přitisknout se k tobě vší silou
vzhlédnou do tvých očí,
a vidět ten dlouhý čas.
dlouhý a nekonečný...

ubíhá pomalu ...
tak pomalu...
až se mi chce brečet.

miluju tě ač je čas proti mě
Autor Zayo, 28.01.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí