???

???

Anotace: Co mám k tomu říci, sama nevím, jen mám strach ...

Nevím co přála jsem si kutečně mít,
nyní mohu o nás jen ve spánku snít.
Sama sobě vzala jsem naději,
sama ocitla se v místě, kde si lidé nic nepřejí.
Otočila se ke světu zády,
aby nikdo neviděl mé pády.
Se svým strachem bloudím a hledám východ,
čekám, co sama jsem zatratila, Tvůj příchod.
Všechno jsem zkazila, jako vždy,
nedokážu si plnit své sny.
Utíkám všemu, před vším se bojím,
já už ani nevím, o co vlastně stojím.
Jen malou kapičku štěstí sevřít ve svých dlaních,
o nikoho nepřijít, pro zimní lásku jet si na saních ...
Autor Seatka, 28.01.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tu malou kapičku pokakanýho štěstí...hezky napsaný.

28.01.2007 16:47:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí