I slunce zapadá

I slunce zapadá

Anotace: :(

Stejně jak slunce, zítra se probudíš
zamrkáš víčky a protřeš si vlasy,
s díky a radostí tělo si provoníš
obtáhneš linku, načerníš řasy.

Život jak květina barevnost dává
nebere nic, co nemůže dát
a tak se v životě i v lásce stává
že po dnech horkosti přichází chlad.

Po ranní kávě s příchutí hořkosti
těšíš se radostně na každý den
přebiješ smutek i lehké starosti
oblečeš košilku, vyrazíš ven.

Není už v srdci toliko místa
pro Ďábla s duší jako jsem já
nebesky čarovná, krásná a čistá
úplný opak než já se znám.

Nastane den, kdy půjdem svou cestou,
tak jako slunce musíme zapadat
v mých očích žiješ a stále jsi hezkou
na věky věků budu Tě milovat.

Budeš mi chybět ač stále tu jsi
s úsměvem na tváři a lehkým studem
dík Tobě poznal jsem, že plní se sny
s pokorou děkuji, že nejsi bludem.
Autor Ďábel sám, 18.07.2014
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Aiury
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně líbí.

23.04.2024 17:37:22 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí