Pouta

Pouta

Anotace: ..

Ret si slouží
sám od sebe
ve tvém těle,
ústa před vším zamknutá,
nyní mají nové síly,
odhodlání.
V cinkrlání
kde ozdoba jazyka
hrála znění
o patra všech domů
kde v jistotách všech stromů
v pohledání
na nás mezi jehličkami
odpustíme.
Klademe si naše vjemy v setrvání,
polibkem
cinkrlaty okusí den
a další nesmí krouti mezi všemi,
a další nemůže,
nesmí podobat.
Přesto však vše musí hrát.
Autor Hadrák, 21.07.2014
Přečteno 503x
Tipy 1
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí