Zapomeň na mě!!!

Zapomeň na mě!!!

Anotace: Pro mého ex-...

Až znovu řekneš mám tě rád,
až znovu řekneš miluju tě,
nech si o všem jenom zdát, já řeknu: nenávidím tě!
Až mi pošleš ňáký psaní,
já nebudu číst tvoje řádky,
vždyť ty kecy, pouhý lhaní,
pošlu toto psaní zpátky.
Až mi položíš kytku k prahu,
skončí v popelnici,
nenávidím tě, zařvu: vrahu,
zabil jsi lásku, kluci jsou nevděčníci.
Nevážil sis toho, co jsi měl,
nevážil sis mojí duše,
nevážil sis toho, že si mé rty líbat směl,
uvědom si, jak ses choval suše!
Už mě nebudeš nikdy mít, já jdu životem klidně dál,
teď můžeš o mé lásce jenom snít,
už vím, že sis se mnou jenom hrál.
Autor petulkak, 28.01.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ty víš, že tuhle miluju úplně nejvíc...

01.03.2007 16:41:00 | zolikv

Peťulinko..je nádherná..jen věz,že my tě MILUJEM..:)

31.01.2007 16:42:00 | reklamaNAsny

pro pár pih...je to pro tebe...bude líp,neboj:o)

28.01.2007 19:02:00 | S&made

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí