Má Vesna

Má Vesna

Anotace: Rozervaná duše, touhou a neopětovanou láskou..

Sedíc na odvrácené straně břehu, lemující rozbouřený,počernělý tok,pozoruji vše nepřiznané co duši spaluje.Jak kusy rozervaných stromů,stažených do víru běsů.Nečinně přihlížím jak proud mě strhává.Jsem sám si soudcem,který ortel vyřknul. Sám na cestě trestu,kde ztrácím svoji Vesnu.Básníkem na cestě víry, já nedojdu však k cíli.
Autor Bubas, 21.07.2014
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí