Konec lásky

Konec lásky

Anotace: Konec lásky, konec všeho nebo jen konec jedné epizody.

Umírám,
Má poslední věta, míří pouze k tobě.
Umírám!!!
Má poslední slova, ztrácí se ve vodě.

 

Má poslední slova splynula s tichem,

Miluji Tě.
Avšak dozněla s posledním výdechem.
Miluji Tě!!!

 

Teď už poslední rozloučení mi máš dát.

Sbohem.

A já se o náš vztah nemusím dále bát.

Sbohem!!!

Autor majdik 2, 21.07.2014
Přečteno 391x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí