Ve tvém objetí

Ve tvém objetí

Anotace: Co dodat? Vše je řečeno.

Ve tvém objetí

  

Tvé rty proplouvají mými

Všechny problémy mizí

Smazané kroky lehkými

Jimiž se v mysli odcizí.

 

Držíš mě pevně v náručí

Slza se kutálí jako vodopád

Po skále, ten pocit mě mučí

Že to jednou skončí, nebude to napořád.

 

Má duše nejasná

Jako odraz ve vlnách

Ztrácím se v neustálých sarkasmách

Bez tebe však neúplná.

 

Zmatek v tom,

Kdo jsem přesně já sama

Ale přišel jeden zlom

Už nepadám do neznáma.

 

Dole čeká tvá náruč

Měkká jako vlhký mech

Chytáš mě i bezruč

Na kolenou, na zádech.

 

Teď už je věc psána

Sic občas prsty pokušením zebou

jako jinovatka zrána

ale ne, už navždy jen s tebou.

Autor Manicka18, 22.07.2014
Přečteno 574x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí