To co chci

To co chci

Anotace: Chtít je krásná věc, ale mít je lepší ...

Chceme vždy to co nemůžeme mít,

avšak nic nebrání nám o tom snít,

životem dál musíme i bez toho jít,

a za všechno dobré stále se bít.

 

Chceme to co život nám nemůže dát,

necháme si o tom každou noc jen zdát,

ničeho se nebudeme v tomto světě bát,

a všemu zlému se budeme od teď smát.

 

My jsme přeci pány svého osudu,

poslouchat tebe já již dále nebudu!!!

Autor majdik 2, 22.07.2014
Přečteno 445x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí