Mlčky jen toužím

Mlčky jen toužím

Anotace: .......................

mé prsty po tvých
jak ranní rosa
pak víla bosá
do dlaně protančí

od zápěstí k předloktí
po stonku vláha
na vrchol blaha
však paží to nekončí

přes rameno bílé
jak k pylu včely
stále víc smělý
až k okraji šíje

pak prameny vlasů
v listoví vánek
odemknu zámek
kde touha žije

ale tys usnula
jak voda v tůni
tak jen tvou vůni
potají objímám

mlčky jen toužím
uprostřed večera
rozžhaven do běla
šťasten, že lásku mám
Autor James Libustka, 23.07.2014
Přečteno 412x
Tipy 11
Poslední tipující: Niky88, jitka.svobodova, Madanik, Rozina, jitoush, Aiury, Pamína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...Krásná....Ji.

23.07.2014 16:10:04 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí