bezpodmínečně

bezpodmínečně

Anotace: jaké to asi bude?

Zajímalo by mě jaké to bude?
už jsem toho hodně četla, o tom,
ale nikdy to nezažila,
je to jiné než popisují v knihách?

Říká se že je to těžké, ze začátku,
ale že to čas napraví a já se to naučím
že mě to naplní neskutečnou radostí.

Ale já jsem si nejistá,
raději o tom jenom čtu...
Ale toužím po tom
skoro stejně jako po dalším nadechnutí!
chci to zažít sama, ne o tom jenom číst
Ale bojím se,
zvládnu to?

Mé srdce mě ujišťuje že ano,
že Je připravené
naučit se
bezpodmínečně milovat
Autor nítá, 25.07.2014
Přečteno 557x
Tipy 3
Poslední tipující: AndreaM, Pamína, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Schválně to zkus. Uvidíš, jestli je na to tvoje srdce připravené. Je to dost těžká disciplína...Držím Ti palce - nejen v praktikování bezpodmínečnosti, ale i tady na Literu :-)

25.07.2014 16:54:18 | Pamína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí