Sluneční

Sluneční

Anotace: vítr

Uprostřed Slunce díru
udělám kvůli Tobě
pro dvě těla na míru
- proč nejsou tady obě?

v bílým tunelu sdílím
dvojlůžka půlku ráje
svým dílem pošetilým
zdím tmu ať nevyhraje

je jí dost kolem Slunce
i v srdci svém ji cítím
jak na jed v muchomůrce
na ni si neposvítím

kterak bys mohla za mnou
přilítnout odkudkoliv
v košilce s rozvázanou
mašlí od prsou oliv

na dotek, čím to bude
že v plazmatu se svíjím
s představou Tebe všude
kam pohlédnu k těm zmijím

paprsků pokroucených
do klubek žhavých láskou
Ty v moci nocí černých
na Zemi zůstalas, kov

žlutý máš kolem hrdla
ve zlatě kamínečky
rubínů, kamna zrudlá
v očích, hlad vlčí smečky

po lásce nadpozemské
slunečním větrem syté
Tvé touhy ryze ženské
miluji, jasně chci Tě
Autor Petbab, 25.07.2014
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: SmallGeorge, Rozina, básněnka, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí