Přijď

Přijď

Anotace: Klárko

Klárko přijď, dej mi své tělo
Líbat se mi tě zachtělo
Na rtech, uchu, na krku
Přijď, vezmu tě za ruku

Propletu své prsty tvými
Začnu zpatra skládat rýmy
Slůvka hezká, slůvka krasná
Chci ať záříš Hvězdo jasná

Veď mou ruku přes tvé křivky
Neuslyšíš žadné výtky
Nestyď se, já vše už viděl
Dopřejme si malý příděl
....Něžnosti a radosti

Dopřejme si trochu vášně
Už nestačí mi na to básně

Přijď a slyš můj srdce tlukot
Spokojený sladký vrkot
Vnímej ciť mé doteky
Tady, teď, či navěky
Autor Arthur Brainart, 26.07.2014
Přečteno 441x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Jeněcovevzduchukrásného, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí