Doufání

Doufání

Anotace: snad ...

Vím, že svým pohledem
Vše, co v mezidobí se stalo
Spálíš na uhel

A rozežehneš ve mně touhu

Že až tě zase uvidím
Hodím v myšlenkách za hlavu
Vše co mi brání v rozletu

I přesto se nedočkavostí
Třepu jako malá holka
Co čeká
Až máma rozbalí kousek čokolády

I přesto
Že vím
Že nemůžu ani doufat …

I přesto obracím v kalendáři
List po listu
Tak toužebně
A častokrát

A nemůžu se dočkat chvíle
Kdy budu bloudit chodbami
V naději ...

... třeba ...

... že tě jenom potkám
Autor Mische, 29.07.2014
Přečteno 542x
Tipy 3
Poslední tipující: Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí