Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: ...

Tak tu jen tak sedím,
ale nejsem sám. 
Tebe jedinou. 
Tebe v hlavě mám.

Společně ušli jsme,
už dlouhé míle,
před sebou jak doufám
pouze společné cíle.

Proto píšu tyto slova a věřím,
že Ty jsi jediná,
které svoje srdce svěřím.

Jsi moje světlo ve tmě 
můj pramen živé vody,
když přijdou dny,
které nejsou do pohody.

Hádky ke vztahům patří 
umí pročistit vzduch,
co by to bylo za život 
chodit mlčky jako duch.

Nevím jak slovy se dá vyjádřiti více,
že jsi můj vzduch

pokud mám prázdné plíce.
Jediná osoba na celám širém světě,
a to nedá se popsat už v žádné další větě.

Autor WIRUS, 30.07.2014
Přečteno 601x
Tipy 1
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pro začátky je to pěkné, dělej, co tě baví a vypiluješ do do dalekých výšin :) hodně štěstí

30.07.2014 20:48:49 | SmallGeorge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí