Pár lásek

Pár lásek

Anotace: Na první lásku se nezapomíná, doufáš, že je ta pravá, jediná.

Vidím vše jasně,
jak ve tmě světlo hořícího plamínku
těch pár lásek co stojí za zmínku.

Na první lásku se nezapomíná,
doufáš, že je ta pravá, jediná.

Byl jsi to co mi dřív chybělo
to co mi život změnilo..
I přes ty hádky, smutek, slzy,
to jak nás to oba mrzí.

I když jsi byl jenom můj,
pak už nešlo říci stůj.

Vidím ale ještě dnes
pohled do tvých očí
jako do bezedné studny,
co nemá konec.

Ale to je dávno pryč
a já nemám k tvému srdci klíč.

Potom první vážný vztah,
cítím zvědavost, však i strach.
Měla jsem pocit, že tohle to pravé nebylo,
ty jsi pak odjel a vše to skončilo.

Koukání na filmy, schůzky na chodbách,
sexy večery, to co teď nepoznám.
Líbání, procházky, hádky a smíření,
to jak to skončilo, to nikdo nezmění.

Tohle je už dávno pryč,
měla jsem tě ráda, snad to víš.

Slzy, křik, pořezané zápěstí,
nevěra, lhaní, neštěstí.
Smutek, pláč, zákazy,
láska, nenávist, podrazy.

nic není správné řešení,
mě vážně nikdo nezmění.

Já jsem ta co to nesnese,
u tebe zvítězí deprese.

Ale to je dávno pryč,
tohle nechci nikdy víc.


Vždy jsem o tebe stala,
i když mám tvého kamaráda.
Když tě spatřím, zastaví se mi dech.
však já vím,
vztah je o dvou a ne o třech.

Tvé oči se do mých vpíjí,
naše duše se jen míjí.
Tančíme při svitu měsíce,
líbáš mě na rty, na víčka, na líce.
Riskovala jsem vše co jsem měla,
pro tu chvíli v které jsem tě měla.

Ale to je dávno pryč,
to nebyla láska to byl chtíč.

Kuba, Aleš, David, Petr,
a pár dalších jmen.
mnoho rozdílných povah,
jako noc a den...
Proplakané chvíle, i okamžiky co byli jak sen,
teď mizí ve tmě
jak světlo vyhasínajícího plamínku,
těch pár kluků tvořících vzpomínku.

Ta léta jsou totiž už dávno pryč
a já teď čekám něco víc.... :-)
Autor kika095, 30.07.2014
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí