chodívá za mnou

chodívá za mnou

Anotace: ... už dávná a ...

.
chodívá za mnou
jako něžná afrodíté
zahleděná bez závoje
do potom a zrcadlem
najednou pronikají
i za mnou taky
a má slova
jí ve rtech
ukrývaná
červenají
a jak má
milá jde
i v objetí
byla s ní
už dávná
a rozená
z pěny
.
Autor a_tao, 31.07.2014
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

z mořské pěny tajemná ženská bytost

31.07.2014 12:05:13 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí