KONEC JARA

KONEC JARA

Anotace: KONEC JARA Vlahý jarní dech kdesi za obzorem zůstal, léta žhavý nahradil ho, jak byla...

Sbírka: JARO 2014

KONEC JARA
Vlahý jarní dech
kdesi za obzorem zůstal,
léta žhavý nahradil ho,
jak byla by to Tvá ústa,
když dotýkají se krůpěje naše
na tělech
a náhlé nekonečno objeví se
ve čtyřech prázdných zdech...
V něm nejen paže naše se proplétají,
jsme jeden celek
a ledy tají...
V polibcích něžných a smyslných
tóny půlnoci mizí,
spolu usínáme
do probuzení nového,
jež zatím zdá se daleké,
cizí...
Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 31.07.2014
Přečteno 323x
Tipy 1
Poslední tipující: Anna Podi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí