Odešel

Odešel

Anotace: Když odejde někdo velmi důležitý z vašeho života...

Klíč z kroužku odepneš, vložíš mi ho do dlaně,
dívám se na něj, snad řekla bych - oddaně.
Posledním obětím uzavíráš mi svou cestu,
no a já přemýšlím, proč chceš JI za nevěstu!

Sedm let starostí i krásných chvílí,
zahodit za sebe nutím se, sílím.
Nic však bych nevzala za ty roky zpět,
čas už nám pokročil, i já více mám let.

Že plánoval jsi potomka, stále se divím,
teď tu jsem samotná a do zrcadla civím.
Těžké je zalepit prázdnotu v srdci,
co počnu si, udělám, bez Tebe přeci?
Autor loverose91, 31.07.2014
Přečteno 438x
Tipy 4
Poslední tipující: Nespavec, Zamila, Anna Podi, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň jak z mého života. Je pěkná, jen ta forma by chtěla trochu učesat :)

28.11.2014 23:36:50 | Zamila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí