Nad ránem

Nad ránem

Anotace: .....

Nad ránem bily hromy
ohýbaly se stromy
a vítr krásně vál
Má milá u okna stála
tak krásná, milá a nahá
a mě úd krásně stál….
Krása se snoubila s vichřicí
vzduch byl nabitý pryskyřicí
Jen Bůh a já víme
co bylo dál…
Autor v.hercik, 01.08.2014
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: Radek779
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí