Vzpomínání

Vzpomínání

Anotace: ...

Už dávno se mi jenom stýská
místo něžných obětí
chtěla bych ti býti blízká,
zbývá jenom dojetí.

Vzpomínku na krásné chvíle
stěží někdo zaplaší,
úsměv v tváři,srdce buší,
jenom radost přináší.

Vzpomínky jsou velmi krásné
ještě si tě nechám zdát,
teď už to vím,je to jasné,
jenom s tebou chci se smát.
Autor Zlatičko, 01.08.2014
Přečteno 439x
Tipy 4
Poslední tipující: Dejfor, Danger, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smát se je třeba každý den...

23.02.2015 18:25:27 | Danger

pěkné vzpomínání

02.08.2014 19:58:38 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí