Chci

Chci

Anotace: Chci tě, ale chtít nestačí.....

Chci ti dát pusu, když s Tebou mluvím..
Chci tě chytit za ruku, když vedle tebe stojím..
Chci tě obejmout pokaždé když tě vidím..
Chci ti dát pusu,
chci se s Tebou smát..
Chci tě objímat a chci s Tebou spát..!
Autor kika095, 02.08.2014
Přečteno 467x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí