Snad

Snad

Anotace: snad to jednou příjde

    Snad potkám Tě ženo, mořská pěno,

 

Venuše, královno rozkoše.

 

    Vidím Tě všude, snad to někdy bude,

 

snad vášeň rozhoří moje pudy,

 

a nebude to jenom z nudy.

 

     Tvé horké rty obepínají mě v klíně,

 

zbavila jsi mě toho břímě. Klesám teď

 

do Tebe, topím se v pěně, rozpouštím

 

ego, nic nezůstalo ze mně.

 

      Věčnost a krása, vděčnost a spása,

 

zaplavuje mě ohromný cit, jak tenhle svět

 

napravit.

 

      Milovat a nemyslet, to ostatní

 

zařídí svět.

   

  

 

 

 

Autor Radek779, 02.08.2014
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí