SRDCE LÁSKY OD JEŽÍŠE

SRDCE LÁSKY OD JEŽÍŠE

Anotace: O Lásce k mému tutíkovi kterou mi dal JEŽÍŠ.

                              Otevřu oči, srdce buší,

                                 přemýšlím o nás,

                                co mi dneska dáš? 

  

                         Já svoji LÁSKU, ŠTĚSTÍ ti dám,

                                už to patří nám. 

 

                          Hodně pro mě znamenáš, 

                          co v srdci mám už znáš.

                          Škoda že nepotkal jsem Tě dřív,

                          nenesl bych sám ten těžký kříž.

 

                             Naše cesty se potkaly,

                             chvíli vedle sebe šli,

                             ted už jdeme spolu,

                             vstříc našemu Bohu. 

 

                             PÁN JEŽÍŠ mi Tě dal,

                             půjdem hledat náš ráj. 

 

                            Pozvání moje jsi přijala,

                            klíč ke svému srdci dala.

                            Já jsem ho otevřel a zjistil,

                            že jsem byl pořád v něm,

                              jen sem to nevěděl.

 

                        I kdyby se všechny hvězdy spojili, 

                            a jedno světlo stvořili,

                         a do mého srdce vstoupili,

                          Tvoji LÁSKU by nepředčili.

 

                              Děkuji Ti PANE JEŽÍŠI,

                              za mého tutíka, věřím,

                            že jen to hezké nás čeká.

 

                               Žehnej nám JEŽÍŠI,

                                 vůle Tvá se děj,

                          a nikdy nás prosím neopouštěj. 

 

             

Autor DOMCO101, 03.08.2014
Přečteno 331x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozina, Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vážně moc krásná báseň :) hrozně se mi líbí, jde od srdce :) jen si ještě projdi gramatiku, máš tam několik hrubek, které ten dojem trochu kazí, ale jinak vážně moc krásná :) moc vám přeju, ať všechno vyjde ;)

03.08.2014 14:10:36 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí