Velká Válka

Velká Válka

Anotace: Věnováno obětem,ztraceným snům a nadějím Velké Války (1914-1918)

Zde jsme spolu stávali ,
u stáje,
u toho bíleho koně,
do noci jsme kdákali,
o všem možným,
o mé lásce k Tobě.

Pak přišlo tohle,
tahle válka,
mně i toho koně,
vzala si vlast.
Ne pro mně,možná pro ně,
umírat je slast.

A co ten kůň?
Komu co udělal?
Že do války musel
Hned bych ho oddělal,
toho ,
kdo tohle vymyslel.

Blátem se plazím,
granáty házím,
na koně narazím,
chvíli se zarazím.

Vzpomenu si na tebe ,lásko.
Jak já a ty,
u stáje
Ty a tvý dotyky.

Ať jdou s válkou do háje!
Autor lukassnajdr, 03.08.2014
Přečteno 360x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness, Jacob P. Verlaine
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí