Hodiny

Hodiny

Anotace: <p style="text-align: center;"><em>Hodiny ti&scaron;e tikaj&iacute;,</em></p> <p...

Hodiny tiše tikají,

na okolní svět nedbají.

To jejich tiché:tik,tak,tik...

Co je tohle za zlozvyk?

Já zastavit chci čas,

ale pořád slyším jejich hlas...

 

Na okamžik malý jen,

než skončí tento den,

než skončí ta minuta,

než skončí ta myšlenka...

...je Tvá,

díky Tobě život smysl má.

 

Ke mě přitul se a hřej,

miláčku Ty jsi nej!

Na okamžik malý jen,

lásko Ty jsi sen,

já zastavit chi čas,

umlčet hodin hlas.

Autor Anna Podi, 03.08.2014
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Aiury, Pelican
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí