jako

jako

Anotace: ...láska

jako znějící klapky klavíru,
jako kapající kapky rosy.
tvoje duše ušitá ti na míru,
tvoje duše o souznění prosí.

jako zavřená ústa plné vět,
jako hluché uši plné tónů.
chceš vidět jakou barvu má svět,
chceš vidět jakou tvář má znovu.

jako prsty bez citu ,
jako ruce co po obejmutí touží.
vzpomínky co zbyly ti tu,
vzpomínky co v hlavě ti krouží.
Autor slečna Jůlie, 28.01.2007
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí