I přes

I přes

Anotace: není ještě čas, nebo je?

I přes pověry dojdeš k vytoužené slasti,
I přes chudobu ti mince v kapse chrastí,
I přes bolest zkoušíš jako dříve stonat,
I přes úmor musíš sám sebe překonat,
I přes touhu snažíš se přejít to co bylo,
I přes noční můry chceš aby se snilo,
I přes hrdost se na kolenou vzdávám,
I přes lákání do tvých rukou odolávám,
I přes utajení ji v ústech ještě podržím,
I přes to že nevím jak dlouho to vydržím…
Autor Gamy, 28.01.2007
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí