Katův meč

Katův meč

Anotace: ,,,,!

Stihl mě krutý trest,
důsledek svých činů teď musím nést.
Teď na hlavu mou dopadá katův meč.

Zač ten krutý trest?

Já chtěla jen milovat,
lásku dávat,
přijímat.

Já hněvala se,,, zlobila
o život se prosila.

Však stihne ho spravedlivý trest,
čím on mi ublížil,ať jemu ublíženo jest.
Já slyším jeho hnusný smích.
On trhá mě a mučí!
Já raději chci skončit
tím mečem popravčím.

Slíbil mi lásku,
.......................dal trápení.
slíbil věrnost,
......................jen rány měl.
Slíbil vše,
....................a nenechal nic.
Ani pár slov.

Jen ten hnusný smích,
co slýchám po nocích.
Autor Kamuniak, 04.03.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí