V náladách sněžné sovy

V náladách sněžné sovy

Anotace: ...tiše létající mezi našimi sny :)

Sbírka: IntimListy Kateřině

Nezříkej se sovích per

máš je uzamčené ve svých šlépějích

a nekoukej se na mě tak

- vždyť chci jen tvou teplou náruč.

 

Odevzdej své oči jako malachity

do krabičky po babiččiných špercích

a podej mi svou ruku přes záclonu

snad tě v ní večer uvidím.

 

Létáš tiše v korunách mých snů

a hladíš spící domy svými křídly

Mít více než hloupou otázku snad smím:

Pohladíš mně taky?

 

Nezříkej se opálových vidin

máš je uzamčené v skříni mezi šaty

a nekoukej na mě tak

- vždyť už tady nejsme sami ...

 

Autor Zasněný básník, 17.08.2014
Přečteno 772x
Tipy 3
Poslední tipující: Laven De Brig, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí