V práci

V práci

Anotace: Jak říká Robert Fulghum, konec je nejhezčí nechat otevřený. Bez tečky, bez rozloučení, jen skončit v půlce věty.

Dnes mi to strašně utíká,

těším se na tebe.

Jen tva krása mi uniká,

záříš jako slunce mého nebe.

 

Láska k tobě veliká, 

bez tebe vše šedé.

Když jinde jsi, žárlivost mi přetýká,

všechny barvy bledé.

 

Ale já vím, že přijde den,

který chceme oba.

Budeme spolu jen,

nerozdělí nás zloba.

 

Konec těchto řádků,

nebude loučení.

Neb konce nejsou v pořádku,

V půli věty konce jsou mučení.

 

A věz že není to sen,

kde

Autor Ujosvec, 17.08.2014
Přečteno 392x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí