Lásku rozdávající i přijímající

Lásku rozdávající i přijímající

Anotace: Ať je jakkoliv, bude nám vždy tak, jak sami v sobě rozhodneme...

Slunce na tvé tváři,
nesmrtelně září.
Oči branou do duše,
v níž s láskou nedochází k poruše.

V dešti příjemném postáváme,
lásku kolem sebe rozdáváme.
Tak rádi máme i vločky sněhové,
úsměvy a tváře růžové.

Ve vychřici i krupobytí,
s radostí uctíváme své žití.
Šťastná srdce máme stále,
milujeme Ježíše, jako svého krále.
Autor RešHeNúnHe, 29.01.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí