Neskutečná :-)

Neskutečná :-)

Anotace: ...no to jsem celá já... :-)

Připadám ti přesně,
jak nespoutaná řeka,
co krajinou se klikatí,
a kam chce tam i vtéká.

Můžeš si teď nabrat,
vodu do svých dlaní,
však šetři vodu živou,
je drahá, ne k plýtvání.

Opláchni jen obličej,
pak ponoř se už celý,
splynutí dvou bytostí,
je prožitek fakt skvělý.
Autor Popelka, 04.03.2005
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí